Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Már vasárnap pályára léphet az AS Roma nemrég összeesett sztárja

Sokan attól tartottak, hogy a tehetséges futballista karrierje veszélybe kerülhet, és ezzel együtt az élete is.

...svg content...Fotó: EPA/GABRIELE MENIS
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Evan Ndicka egy kiváló képességekkel rendelkező 24 éves, 192 centiméter magas védő, aki 2023 ót az AS Roma játékosa. Meghatározó szerepet tölt be a római csapat életében, de legutóbb igencsak nehéz helyzetbe került, amikor hirtelen összeesett a pályán.

Sokan jártak hasonlóan az évek során, egyesek szívroham miatt csuklottak össze. Félő volt, hogy Evan is hasonlóan járt, akit azonnal orvosi ellátásban részesítettek a helyszínen, majd onnan kórházba szállították, hogy vizsgálatokat végezzenek el rajta. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Végül a vizsgálatok megerősítették, nem volt szó szívrohamról, valószínűleg a mellkasát ért ütés miatt lett rosszul. Emiatt is lehetséges, hogy hamarosan ismét pályára lépjen, mert zöld utat kapott, a keret rendelkezésére áll.

Fontos lenne a játéka, hiszen az AS Roma a regnáló bajnok Napoli otthonában lép pályára. A tét óriási, miután az AS Roma jelenleg az 5. helyen áll, 58 ponttal a 62 pontos Bologna mögött, akik így Bajnokok Ligája indulást érő helyen várakoznak. Ha De Rossi csapata nem nyer, míg a Bologna igen, azzal el i s dőlhet a kérdés. A Napoli pedig igen nagyot zuhant a fantasztikus idényét követően, és csak a 8. 49 ponttal.