Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Ha kikap a Paks, az már a hatodik egymást követő veresége lenne az NB1-ben

A Paks és a Mezőkövesd mérkőzését is élőben adja az M4 Sport, papíron a lehető legkönnyebb meccs vár Bognár György csapatára.

...svg content...Fotó: Papp Kristóf, a Paks játékosa (j2) ünnepli gólját csapattársaival a labdarúgó MOL Magyar Kupa elődöntőjében játszott Paksi FC - Kisvárda Master Good mérkőzésen a Paksi FC Stadionban 2024. április 23-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Paks olyan szintű mélyrepülésbe kezdett, hogy arra nehéz szavakat találni. A vezetőség azonban kitart a döntése mellett, szerződést hosszabbított Bognár Györggyel, akik sokáig vezették a bajnokságot, most pedig már a dobogó is kérdéssé vált.

Azok, akik arra fogadtak, hogy öt egymást követő alkalommal is kikap a Paks, komoly pénzeket nyerhettek. Legutóbb a Puskás Akadémia ellen szenvedtek vereséget, öt gólt kaptak, mialatt egyet sem rúgtak. Ugyanakkor bejutottak a Magyar Kupa döntőjébe, ahol a Ferencvárossal vívhatnak meg, bár közel járt ahhoz a fővárosi csapat, hogy kiessen a Nyíregyháza ellen. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A Paks már csak a 3. helyen áll 50 ponttal a szintén 50 pontos Videoton mögött, addig a PAFC 4 pontos lemaradással követi a két riválist. Az ellenfél az a Mezőkövesd lesz Pakson, akik sorozatban négyszer kaptak ki, és a 12. helyen állnak 20 ponttal. Szombaton 14 óra 30 perctől adja a mérkőzést az M4 Sport.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.