Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Ilyen szexi volt Gáspár Evelin és Virág a Szerencsekerékben

Gáspár Evelin és Gáspár Virág ezúttal szülők nélkül szerepeltek egy nagy televíziós műsorban, és csak úgy csillogtak, szó szerint is.

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Virág különösen fiatalon vált országosan ismertté, hiszen pici gyermekként debütált a Győzike Show-ban. Akkor még nem tudta, hogy ez mit is jelent, míg a nővére, Gáspár Evelin már igen.

Mai napig népszerű Győzike családja, Virágot már énekelni is hallhattunk a Szerencsekerék VIP-ban, bár ő is tudja, hogy ebből nem lesz énekesi pálya. Evelin pedig Schobert Larával versenyzett egy fenékrázós játékban. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

Nagyon nagy volt a hangulat, a csajok rendkívül csinosan voltak felöltözve. Evelin imádja a divatot, ami jól is áll neki, és az Instagram oldalán sok olyan fotót láthatunk, amiken elegáns ruhákat visel.

Abszolúte ez az ő vonala, és közben szép csendben álomformát hozott össze. Viszont nem akar ennyinél megállni, igyekszik többet és többet kihozni magából, amivel a húgát is folyamatosan motiválhatja.

Természetesen a TV2-es forgatásokra is csinosan, szexin jelentek meg. Evelin gyorsan készített is egy szelfit a stúdióból, ahol Lara és nagyobbik öccse, Schobert Norbi több mint 1 millió forintot vesztettek.