Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,269 $

Schobert Norbi nem vállalhatta a Sztárbokszot, mert meghalhat a ringben

Schobert Norbi őszintén beszélt arról, miért nem tudta vállalni a Sztárbokszot, így viszont a 18 éves fia ott lehet a ringben.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Norbi már nem egyszer élte túl önmagát, és a legutóbbi sztrókja is súlyos helyzetet teremtett. Köszönhetően a kutyájának is, életben maradt, és azóta sokat javult az állapota, de az nem 100%-os.

Láthattuk, a ringbe is visszatért, mert szeret bokszolni, és újra órákat ad a tömegek előtt. Már Norbi is az 50-es éveiben jár, ami önmagában nem nagy dolog, viszont tekintve azt, miken ment keresztül, mindez nem könnyű. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

A Blikk hasábjain az olvasható, hogy Norbi agyában van egy fekete folt a sztrók miatt, ami ott is marad. Többek között vérhígítót is szed az eset óta, de nem tartja nagy dolognak, hogy gyógyszert szed 53 évesen.

Norbi számára az éles boksz életveszélyes lenne

Egy pulzusmérő óra is segíti az életét, és jelez, ha baj van. Fél évvel ezelőtt tért vissza a bokszhoz, és elmondása szerint elég keményen űzi a sportot, viszont nem a versenyzés a célja.

Sőt, arra is fény derült, hogy őt is felkérték a Sztárbokszra, de a sportorvos javaslatára nem lép ringbe, hanem helyette a fia, Norbika teszi ezt meg, aki egy ideje igencsak keményen készül, és győzni akar.

„Azt mondta a doktor, egyetlen ütés is végzetes lehet, egy nagy ütés a fejemre vagy a szívem környékére… Átszakad a szívbillentyűm és ott halok meg.” – mondta a Blikknek, hozzátéve, a legjobb az, ha visszatér a gyökereihez, és senkinek nem akar lenyomni a torkán termékeket, csupán átadná a mozgás örömét.