Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,612 $

Hihetetlen nyereményt nyert egy játékos a Szerencsekerékben, Kasza Tibi is ünnepelt (videó)

A lehető legmagasabb fődíjat vitte el egy szerencsés játékos a Szerencsekerékben, aki emiatt már nem tudta visszatartani a könnyeit.

Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Nagyon nagy sikerrel fut a Szerencsekerék a TV2-n Kasza Tibi vezetésével. A csatorna remek döntést hozott, amikor a Szerencsekerék feltámasztása mellett tette le a voksát, majd Kaszát választotta műsorvezetőnek. Talán a vezetőség sem számított ekkora sikerre, mert évek óta nagyon nagy nézettséget hoz a széria.

Évről évre új évadot kap emiatt a Szerencsekerék, amiben civilek mellett sztárok is versenyeznek. Többen már komoly pénznyereménnyel távozhattak, Gáspár Evelin például súlyos milliókkal lett gazdagabb, de nem ő volt az egyetlen, aki nagyobb összeget nyert. Sorra érkeztek a sztárok, akik kisebb-nagyobb összegeket vittek el. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Voltak, akik teljes egészében felajánlották a nyereményüket jótékony célokra. Így tett Köllő Babett, aki számára különösen fontos az adakozás, és nemcsak embereket, hanem állatokat is támogat, ami ugyancsak szép dolog. Ezúttal egy civil versenyző nyert sok pénzt, ám ez még mind semmi, mert a lehető legnagyobb fődíj is nála landolt.

Már annak is nagyon örült, amikor a sikeres megfejtés után több mint 2 millió forinttal lett gazdagabb. Ezt követően jöhetett a boríték, ami az autót rejtette, így egy nagyobb értékű új autót is elvihetett magával. Hihetetlen ünneplés vette kezdetét a stúdióban, mindenki egy emberként örült a győztesnek.

Egy újabb példa arra, hogy a szerencse forgandó, és amikor igazán szükségünk van rá, mellénk állhat. A milliós nyeremény mellett autóval távozni nem olyan rossz dolog, amit eddig csak kevesen mondhattak el magukról. Most azonban újra megtörtént, és a TV2 boldogan adta át a kulcsokat a boldog nyertesnek.