Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Kiderült, ki volt Gáspár Evelin első sztárszerelme

Gáspár Evelinnek nem voltak igazán sztárszerelmei, de egyet azért tudott mondani, aki bejött neki fiatalon.

Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin az egyik legismertebb hírességgé nőtte ki magát, sokan kedvelik. Nemcsak karakterét, hanem az öltözködését is, remek érzékkel választja ki a ruháit, és ezzel együtt a sminkre is odafigyel, akárcsak a frizurájára.

A Szerencsekerék VIP-ban is nagyon csinos volt, melyben két másik ismert testvérpárral küzdött meg húga, Gáspár Virág oldalán. Nagyon jól érezték magukat, végül Schobert Norbiék kapták meg a lehetőséget a legvégén, de több mint 1 millió forintot buktak. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Előtte Evelin és Schobert Lara egy fenékrázós játékban is szerepelt, sokat is nevettek alatta. Sőt, Gáspár Virág még énekelt is, bár ő is tudja, hogy később biztosan nem az éneklés lesz számára az élete.

Különböző feladatokat kaptak a versenyzők, hogy kiderüljön, mennyire ismerik jól a testvérüket. Kasza Tibi megkérdezte, kik voltak azok a hírességek, akikbe fiatalként szerelmesek voltak, beléjük estek.

Király Viktor Jennifer Lopezért volt oda, addig Lara már Robert Pattinson és Leonardo DiCaprio rajongója volt. Evelin pedig elárulta, hogy egy világhírű rapperért rajongott, bár először nem is gondolt rá.

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.