Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

A Liverpool csapna le Mbappéra?

Miután a Real Madrid elbizonytalanodott, egy új szereplő szállhat versenybe a francia klasszisért.

Fotó: Depositphotos
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az AS értesülései szerint miután a Real Madrid jelezte, hogy kiszáll a Kylian Mbappéért folytatott versenyből, a Liverpoolt hozták összefüggésbe a játékossal, a csapat ugyanis állítólag kiszemelte a játékost és elcsábítaná a PSG-től.

A Real állítólag komolyan gondolja, hogy nem csap le a játékosra a nyáron, ami azért is meglepő, mert több átigazolási időszakban is igyekeztek közelebb kerülni Mbappéhoz, ám sajtóértesülések szerint úgy vélik, hogy a játékos jelenlegi szerződéses igényei és alapvetően jelenlegi szerződése miatt „elérhetetlen”. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Az AS úgy tudja, Mbappé évi 35 milliós nettó fizetést vár el, mindemellett pedig állítólag további 100 millió eurót kérne aláírási díjként. Noha nem sokáig tartott, de mint ismert, a Liverpoolt már tavaly nyáron is kapcsolatba hozták Mbappéval.

Mbappé már gyermekkora óta a Real Madrid szurkolója, s bár egy jó ideig abszolút biztosnak tűnt, hogy végül tényleg Spanyolországban köt ki, most úgy tűnik, ebből inkább Anglia lehet.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.