Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Mióta itt jártál:

Sajtóértesülések szerint a Real Madrid már nem érdeklődik Mbappé iránt

A klubnak állítólag három nyomós oka is van rá.

Fotó: Depositphotos
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Cadena SER értesülései szerint a Real Madrid már nem érdeklődik a PSG játékosa, Kylian Mbappé szerződtetése iránt. Információik szerint ráadásul a LaLiga-csapatnak három nyomós oka is van arra, hogy úgy határozott, többé nem versenyez a játékosért.

Úgy tudni, Mbappé egyrészt egy igen jelentős aláírási bónuszt követel, másrészt pedig csak és kizárólag akkor lenne hajlandó a Real Madridhoz igazolni, ha éves szinten 20 millió eurós fizetést kapna, ami több mint duplája lenne a Jude Bellingham szerződésében szereplő évi 9 millió eurónak. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Mindemellett úgy tudni, hogy a klub továbbra is tartja magát azon átigazolási politikájához, mely szerint a lehető legfiatalabb tehetségeket igyekszik szerződtetni: erre tökéletesen jó példa Endrick, aki mindössze 17 éves, ám 2024-ben nem kevesebb, mint 72 millió euróért érkezik csapatba.

A Real Madrid ezeken felül állítólag úgy látja, hogy amennyiben megszereznék Mbappét, úgy az megosztottságot eredményezne mind a klubban, mind pedig a szurkolók körében, így végül úgy határoztak, inkább kiszállnak a francia játékos aláírásáért folytatott versenyből.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.