Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,79 Ft
Euró
393,44 Ft
Font
467,75 Ft
Bitcoin
64,119 $

Távozhat a Manchester City sztárkapusa

Új korszak kezdődhet a Manchester City számára kapusfronton, mert nagyon úgy tűnik, hogy Éderson távozás előtt állhat.

...svg content...Fotó: EPA/ASH ALLEN EDITORIAL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester City már sorozatban negyedik alkalommal nyerte meg a bajnokságot Angliában, amire ezelőtt még a Manchester United sem volt képes Sir Alex Ferguson vezényletével. Guardiola ezzel történelmet írt, aki ugyan részben megkönnyebbült Klopp távozása miatt, másrészt szomorú is, mert hatalmas riválisként tekint rá.

Ami biztos, Guardiola marad a helyén, függetlenül attól, hogyan alakul az FA-kupa döntője, amit ismét az United ellen vívhatnak meg, de már most nézegetik az átigazolási piacot, és könnyen lehet, új kapus után fognak nézni. A hírek szerint Érderson lehet a City következő nagy távozója, aki fontos láncszeme a keretnek. Soron kívül 1500 tonna olajjal borult fel egy tankerhajó a Fülöp-szigeteken

A még mindig csak 30 éves brazil válogatott kapus 2017 óta szolgálja hűen a csapatot, és már mindent megnyert velük. Mindig is stabil pontja volt Guardiola alakulatának, de most hajlandóak megválni tőle, ha komoly ajánlat fut be érte.

Fabrizio Romano azt írja, több szaúdi klub már érdeklődik a brazil iránt, Érderson pedig az FA-kupa döntője után hozhatja meg a döntését. Most főként Édersonon múlik, mi lesz, addig pedig a Manchester City kivár, nem sieti el a pótlását.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyszíni fotók a szentesi vonattragédiáról

Szentes és Csongrád között történt a súlyos vonatbaleset, ami végül két ember életébe került, a körülményeket vizsgálják.

Botránnyal indult a párizsi olimpia

Marokkó 2-1-re legyőzte Argentínát a férfi labdarúgótorna nyitómérkőzésén, ám mindezt csak egy nagy csavar végén.