Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Tökéletes frizurával és trendin várja a hét második felét Gáspár Evelin, de nem egyedül

Gáspár Evelin nemcsak trendi, hanem boldognak is tűnik, ismét a jóképű fiatalember társaságában jelentkezett.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin napjaink egyik legismertebb híressége, aki a közösségi médiában is szép karriert csinált. Már több mint 190 ezren követik az Instagram oldalán, és ezek olyan számok, amiket aligha kell magyarázni. Vannak, amik önmagukért beszélnek, és ez pontosan az, akárcsak azok a dicséretek, amiket kap.

Nyilván az ember hajlamos a rosszra koncentrálni, és egy durva komment is képes minden jót felülírni. Ezt egyszerűen meg kell tanulni kezelni, ignorálni, ami nem mindenkinek megy ugyanúgy, és ez természetes. Rendkívül nagy nyomás helyeződik a hírességekre, az igazán ismert emberekre, főleg azokra, akik megosztóak. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Evelin is a megosztóbb karakterek közé tartozik, már csak amiatt is, mert megmondja a frankót, nem kertel. A világ is egyszerűbben működne, ha az emberek többségében őszintébbek lennének egymással, de sajnos nem azok. Még saját magunknak is képesek vagyunk hazudni, és ez az egyik legrosszabb forgatókönyv.

Evelin egy ideje igen más irányt vett, igyekszik a jó dolgokra koncentrálni, megadni magának a lehetőséget arra, hogy minél többet hozzon ki magából, az élet minden területén. Ennek egyik része az, hogy nagyon csinosan öltözködik, ügyesen állítja össze a szettjeit, amikre igazán büszke lehet.

Ismét tökéletes frizurát kapott, és érdemes megnézni a keddi szettjét, ami szintén passzol. Nagyon trendin vághat neki a hét második felének, és ismét azzal a jóképű fiúval tölti az idejét, akit már nem egyszer láthattunk mellette. A róluk készült fotót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.