Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

A Real Madrid hivatalos közleményt adott ki az Mbappé-ügy kapcsán

A spanyol klub megelégelte a folyamatos pletykákat.

MTI/EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Fabrizio Romano Instagram-oldalán számolt be a Real Madrid hivatalos közleményéről, melyben a spanyol egyesület kategorikusan cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint tárgyalásokat kezdeményeztek volna Kylian Mbappéval.

„Tekintettel a médiában a közelmúltban megjelent hírekre a Kylian Mbappé és klubunk közötti tárgyalásokról, a Real Madrid kijelenti, hogy ezek az információk hamisak” – fogalmaztak. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

„Egyik Paris Saint-Germain játékossal sem folytatunk tárgyalásokat” – szögezték le a közleményben, eloszlatva ezzel minden olyan értesülést, melyek kész tényként kezelték, hogy a Real Madrid télen ismét megpróbálja megszerezni Mbappét.

Ezeknek a pletykáknak leginkább az elmúlt évek történései adtak táptalajt, többször is közel lehetett ugyanis a megegyezés a felek között, azonban a francia mindig visszatáncolt, a Real Madridnak így végül nem sikerült leigazolni a 24 éves világbajnokot.

Mbappét idén a PSG keretéből is kitették, és nagyon távolinak tűnt a 2024-es szerződéshosszabbítás. Ám innen is volt visszaút, mostanra pedig úgy látszik, hogy nem maradt más lehetősége, hacsak nem akar a szaúdi ligába igazolni.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.