Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,83 Ft
Euró
398,17 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
65,694 $

Gáspár Laci felesége új szintre helyezte a formáját

Ezrek irigykedhetnek Gáspár Lacira és feleségére, mert Niki új szintre helyezte a formáját, aminek jól látható jelei vannak.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Niki
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Még mindig nem köszöntött be az igazi nyár, és mint arra számítani lehetett, a csapadékos, felhős idő megint értékes napokat vesz el a nyárból. Nevetségesek a hazai nyarak, legalábbis azok egy része, mert korábban messze nem volt ennyire szélsőséges az időjárás, manapság minden a szerencsén múlik, ha nyaralunk.

A hírességek azonban nem vesznek vissza, és olyan formákkal rukkolnak elő, hogy még bennünket is meg tudnak lepni. Sarka Kata például rövid hajjal hívta fel magára a figyelmet, ami kifejezetten jól áll neki, és egyúttal lezárhatott egy korszakot, mert korábban sokáig hosszú frizurával láthattuk. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A formája is legalább ennyire látványos, sokan irigykednek rá, ahogyan más hírességekre is. Vasvári Vivien szintén három gyermek édesanyja, de bármelyik modellmagazinban meg tudná állni a helyét, megemeljük előtte a kalapunkat, és olyan igényen öltözködik, hogy sok más sztár is tanulhatna tőle.

Mostanában Gáspár Niki si feljebb kapcsolt, és olyan formában mehet majd strandolni, hogy minden eddiginél több irigyet szerezhet magának. Rendkívüliek az alapjai, ami miatt alig pár hét alatt is drasztikus változást tud elérni a formájában, és most pontosan ezen dolgozhat, elég valószínűnek tűnik a forgatókönyv.

Niki a konditeremből jelentkezett be, és nem kell igazán magyarázni a formáját. Előre kíváncsiak vagyunk, vajon hogyan kötnek bele egyesek, mert nehéz dolguk van, viszont sokan a saját frusztrációjukat, féltékenységüket élik ki ezzel. Nikit talán még motiválják is a rosszalló kommentek, határozottan halad előre.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.