Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,50 Ft
Euró
393,04 Ft
Font
467,89 Ft
Bitcoin
66,076 $

Sarka Kata új frizurája szinte mindenkit lenyűgözött

Rengeteg bókot kap Sarka Kata, aki kérdés nélkül az egyik legszebb magyar híresség, és nem mellesleg kifogástalan formában van.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Csak úgy kapkodjuk a fejünket, jobbnál jobb formákat látunk a sztárok világában. Rogán-Gaál Cecília például egyértelműen nagyon magasra tette a lécet, és sportosan is nagyon vonzó, szintén sok dicséretet kap, akárcsak az ugyancsak háromgyermekes édesanya, Vasvári Vivien, akinél boldogabb anyukát aligha találhatnánk jelenleg.

Mindketten nagyon csinosan öltözködnek, és ezzel remek tippeket adhatnak másoknak. Gáspár Evelin is a 100%-os eleganciát képviseli, és olyan átalakuláson ment keresztül, ami nem kevés emberből vált ki irigységet. Cecília és Vivien formájára is sokan irigykednek, bár ehhez már hozzászokhattak az évek alatt. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Sarka Kata pedig hajstílust váltott, és egyre inkább azt gondoljuk, hogy a rövid haj még jobban áll neki, mint a hosszú. Sokkal inkább kihangsúlyozza a szép arcvonalait, és nem mellesleg egy rövidebb frizurával általában kisebb is a macera, amivel sok időt nyerhet hosszú távon Kata, ami nem elhanyagolható tényező.

Általában hosszabb hajjal szoktuk meg, de az elmúlt időszakban talán a változás jeleként is egy egészen más irányba indult el. Ez a rövid haj pedig szimplán tökéletes, nyárias, nem lehet belekötni, bennünket abszolúte meggyőzött, és elnézve a kommentelőket, sokan másokat is, nagyon rendben van.

Nemrég készült Katával egy profi portrésorozat, mely tökéletesen mutatja be az új frizuráját. Tökéletes választás, akárcsak a hajszín és a pink szett, mely egyszerre nyárias, légies, elegáns, bár Kata amúgy sem szokott mellélőni, mert érzi és érti is a divatot, mint azt a többi fotóján keresztül is láthatjuk.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.