Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

Gáspár Laci felesége az új edzőruhájában még vonzóbb

Gáspár Laci felesége, Gáspár Niki napi szinten fejlődik, és jól látható, akárcsak az, hogy más hírességekhez hasonlóan magas fokozatra kapcsolt.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Nikoletta
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt napokban nem egy híresség hívta fel magára a figyelmet, méghozzá igencsak látványos módon. Sarka Kata lassan már fitneszversenyeken is indulhatna, de Rogán-Gaál Cecília szintén topformába hozta magát. Mindketten háromgyermekes édesanyaként mondhatják el ezt magukról, ami csak rátesz egy lapáttal.

Gáspár Evelin sem vett vissza, csak jönnek és jönnek róla a divatos divatfotók, igen jól érezheti magát a bőrében. Ehhez kétség sem férhet, ahogyan ahhoz sem, hogy Gáspár Virág szintén magabiztosan várhatja az igazi nyári szezont, ami már talán nincs túl messze, bár a jelenlegi hőmérséklet megint alacsonyabb. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Mindenesetre a sztárok egy része biztosra megy, és egyesek nyaralni is mennek, ahol fix forróság várható. Valószínűleg Gáspár Laci és felesége, Gáspár Niki sem maradnak idehaza, de az X-Faktor idején az énekes forgatni fog, mert a mentorok között foglal helyet. Ezzel pedig ő az egyetlen a korábbi csapatból, mert Majka, Tóth Andi és Valkusz Milán megérkezett.

Egy nagyon izgalmas évad várhat ránk, és ugyanez igaz a nyárra is, Gáspár Niki formája már most nagyon erős, de nem tűnik úgy, hogy megállna ezen a szinten, így többet és többet hozhat ki magából a nyár végéig. Érdemes megnézni róla a legújabb fotókat, szembetűnő a változás, Laci nagyon szerencsés férfi.

Most épp egy vonzó edzőruhában köszönt be, készülvén a melegebb időjárásra. Niki lépésről lépésre halad, nem kapkodja el a felkészülést, és ezzel nemcsak magának, hanem mindenki másnak is példát mutat, mert lehet ezt így is. Le a kalappal előtte, csak így tovább!