Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,74 Ft
Euró
383,79 Ft
Font
450,52 Ft
Bitcoin
69,007 $

Különleges ruhában fotózta magát Gáspár Evelin

Gáspár Evelin egy nagyon különleges ruhában fotózta magát, ami abszolúte passzol a személyiségéhez.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin régóta a divat szerelmese, és mindenki láthatta, fokozatosan alakult át a stílusa. Korábban többször láthattuk sportosan, ma már azonban az esetek 99%-ban elegáns ruhákban jelenik meg. A sportos vonalat pedig meghagyja a konditeremnek, így érzi jól magát, és jól is áll neki.

Valamikor pedig sportosan elegáns, de mint azt említettük, főként az abszolúte elegáns viseletet részesíti előnyben. Nem lehet rá panasz, ügyesen állítja össze a szettjeit, gyakran sminkeli magát, és odafigyel a frizurájára. Miután a nők egyik legnagyobb kincse a frizura, erre is komoly figyelmet fordít. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Húga, Gáspár Virág szintén remek formának örvend, gyakorta jelennek meg ugyanazon eseményen. Hogy fognak-e szerepelni a hamarosan forgatásra kerülő Gáspárékban, egyelőre nem tudni, de sokan szeretnék őket látni a műsorban, ami kvázi a Győzike Show megújult verziója lesz a TV2-n.

Evelint számtalan ruhában láthattuk már az évek alatt, ritka, amikor ugyanabban a szettben tűnik fel valahol. Erre is figyel, és a sok ruhának köszönhetően el tudja kerülni az egyezést, amit a nők nem szoktak szeretni. Míg egy férfi esetében ez bevett dolog, addig a nők szeretnek hónapokon át úgy öltözni, hogy egyik nap sem hordják ugyanazt a ruhadarabot.

Evelin ezúttal egy fehér színű, strasszkövekkel kirakott estélyiben fotózta magát próba közben. Ha kíváncsiak vagytok a fiatal sztár legújabb szerzeményére, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani a fotóért.