Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Rúzsa Magdiék a csodálatos Rómába utaztak (fotók)

Nemcsak Európa, hanem a világ egyik legkülönlegesebb városa Róma, mely tele van történelemmel.

Fotó: Instagram/Rúzsa Magdi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik már jártak Rómában, tudják jól, mennyire egyedi, különleges és történelmi az olasz város. Talán a valaha volt legkülönlegesebb, ahol egykor császárok éltek, hatalmas harcok zajlottak, és istenek figyeltek odafentről.

Bátran állítjuk, Róma életünk meghatározó pontja, ahová egy nap vissza kell térnünk. Semmihez sem hasonlítható, és minden utcában ott van a régmúlt varázsa, miközben a történet megelevenedik előttünk. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

Sok szempontból is hiányzik Róma, viszont azokat az emlékeket, melyeket ott gyűjtöttünk, soha nem veheti el senki. A múlt részben múlt marad, viszont a lelkünk része is, még, ha ezt egyesek máshogyan gondolják.

Rúzsa Magdi és családja is ellátogatott Rómába, ahol valószínűleg életre szóló élményeket fognak gyűjteni. Ezek azok a napok, amiket igazán mélyen meg kell élni ott, és valószínűleg Magdiék is így fognak tenni.

Nagyon gyorsan nőnek a kicsik, Magdiban pedig továbbra is annyi erő lakozik, mint csak kevesekben. Jó látni azt, hogy ilyen boldogok és együtt fedezhetik fel Rómát, ahová egy nap majd a gyerekek majd felnőttként is elutazhatnak.