Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Így táncolt Jürgen Klopp a liverpoolos búcsúbuliján, nagy forma (videó)

Jürgen Klopp megadta a módját a búcsújának, nagy bulit szerveztek neki az estére Liverpoolban, és többek között arról is készült felvétel, ahogyan táncol a színpadon.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideig biztosan furcsa lesz kimondani, hogy már nem Jürgen Klopp a Liverpool edzője, aki nagyon érzelmes módon köszönt el az Anfield Roadon vasárnap délután. Többek között az öltözőben is tartott egy beszédet a játékosoknak, amiről ugyancsak készültek felvételek, érdemes megnézni azokat, a reakciókat szintén.

Szoboszlai Dominik is sokat köszönhet Kloppnak, mert az ő külön kérésére igazolta le a klub. Sokat nem dolgozhattak együtt, és most már az új edzőt kell meggyőznie arról, hogy a kezdőcsapatban a helye. Erre minden bizonnyal megkapja a lehetőséget, már a nyári felkészülési tornán is, függően attól, meddig jut el a magyar válogatott az Európa-bajnokságon. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Klopp pedig pihenőre megy, minden bizonnyal hetekre hagyja majd el Liverpoolt, hogy egy kicsit nyaraljon, majd visszatér, mert az angol város lett az új otthona, ahol jól érzi magát a feleségével. Később biztosan fel fog tűnni a lelátókon, illetve szakértői vendégként a televízióban, de most minden a lazulásról, az igazi pihenésről szól.

Az este is jól sikerült, láthatóan remekül érezte magát Klopp A nagy esti búcsúbuliján sokan vettek részt, és a legendás német edző a színpadon is táncolt, abszolúte laza figura, aki egyúttal rendkívül komoly is tud lenni az öltözőben és a partvonalon.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.