Exatlon: Hanna megint kiakadt, szerinte nem rossz példa a gyerekek számára

Fotó: Instagram/Szabó-Thomka Hanna
not image

Hujber Dávid

2022. január 27. - 17:13

Igyekszik megvédeni magát, mivel a munkájáról van szó, hiszen odahaza testnevelőtanárként dolgozik, és Geri szerint ő gyerekként nem lenne motivált attól, amit Hanna csinál a pályán.

Nem a legjobb hangulatban vághatnak neki a végjáték második napjának a kihívók, amiért nagy árat fizethetnek, mert ha ma is veszítenek, akkor biztosan közülük fog kiesni valaki a mezőnyből. Erre minden esély megvan, a bajnokoknak most kell bevinniük azt a bizonyos ütést, mert a Hanna-ügy miatt széteshetnek a riválisok.

A szerdai nap az Exatlon Hungary történetének egyik legfurcsább balhéját hozta, aminek Hanna a főszereplője. Monoki Lehel előtt jelentette be, hogy mennyire nem érzi jól magát a csapatában a bajnokok is ledöbbent arccal figyelték a testnevelőtanárként dolgozó kihívó mondandóját.

Csuti nem tudná azt megtenni, amit Kulcsár Edina megtett vele az elmúlt hetekben

A villában nagy botrány lett ebből, és Geri is összeszólalkozott Hannával, aki dühösen vonta kérdőre a társát, hogy milyen jogon keveri bele a munkáját a versenyzésbe, mert annak semmi köze ehhez. Másnap reggel ugyanez folytatódott, Geri nem bírta magában tartani a dolgokat, és elmondta, gyerekként őt ez egyáltalán nem motiválná, amit Hanna csinál.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.