Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Exatlon: Bálint keményen kitálalt, Hanna és Dorka kínos helyzetbe került (videó)

Fotó: Instagram/Szabó-Thomka Hanna

Takács Petra

2022. január 27. - 06:01

Herczeg-Kis Bálintnál is van egy határ, amit úgy tűnik, hogy Szabó-Thomka Hanna átlépett, de nemcsak nála.

Döbbenetes szavak hangzottak el a kihívók elvesztett versenyét követően a végjáték első napján. Hanna már biztos párbajozó, akit nem lepett meg a dolog, és közölte, a négy hét alatt körülbelül három olyan alkalom volt, amikor jól érezte magát.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

A bajnokok is csak néztek maguk elé, mert hallhatták, hogy Hanna miket mond, és milyen stílusban. Geri teljesen elhatárolódott ettől, majd Bálint odahaza a villában megindította a következő lavinát, mivel olyan információk birtokában volt, amikről eddig csak kevesen tudhattak,.

A harmadik évad győztese megelégelte Hanna viselkedését, és kitálalt az egész csapat előtt, hogy Hanna kérésére küldte Dorka párbajozni az akkor még beteg Dorcit. Bálint emlékeztette Hannát és Dorkát, hogy olyan indokkal küldtél párbajozni Dorcit, miszerint neki van a legkevésbé kedve a játékhoz, miközben beteg volt.

A bikinis Salma Hayek a hullámok ölében, de valóban a hullámokat figyeled?

Kiderült, hogy Hanna kijelentette, fél Grétitől, és emiatt megkérte Dorkát, hogy küldje be Dorcit. Bálint szemtől szemben mondta meg Hannának, hogy ha nincs kedve a játékhoz, akkor ez egy nagyon gyenge húzás, hogy megkéri a legerősebb statisztikájú versenyzőt, hogy küldje be az éppen beteg csapattársát párbajozni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2