Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

A bikinis Salma Hayek a hullámok ölében, de valóban a hullámokat figyeled?

Fotó: Instagram/Salma Hayek
not image

Hujber Dávid

2022. január 26. - 20:27

Akár azt a nagy követ is figyelhetnénk, ami sokkal inkább hasonlít egy óriási dinoszaurusztojásra, valószínűleg nem most került oda, ellentétben a világhírű színésznővel.

Sok olyan kortalan sztárral találkoztunk már a közösség médiában, akik bármikor, bármilyen helyzetben képesek lenyűgözni az embert. Mind nagyon különlegesek, és bizonyítják, hogy ennyi idő eltelte után is szexik.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

Sőt, bizonyos esetekben azt kell mondjuk, hogy vonzóbbak, mint amikor még csak a húszas vagy a harmincas éveikben jártak. Nincs is szebb egy érett, tapasztalt nőnél, aki sokat ad magára, és úgy nyűgözi le a körülötte lévőket, mint senki.

Van pár ilyen sztár odakint, akár Magyarországon is, de most inkább evezzünk egy kicsit arrébb, egészen a tengerentúlra, ahol Salma Hayek is éli az életét. A csodálatos szépség még mindig foglalkoztatott a filmiparban, az utóbbi időben több nagy filmben is szerepelt.

Megjelent Kulcsár Edina első dala, itt a hozzá készült videoklip

Nemcsak a színészi játéka játszik ebben szerepet, hiszen mindenkinek van egy karaktere, és azt általában tartaniuk kell. Salmánál nincs ezzel gond, hosszú évek óta ugyanolyan erős a megjelenése, és sokan irigykednek a párjára.

Lapozó: 1 2