Dollár
420,12 Ft
Euró
407,07 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
18,948 $

Megjelent Kulcsár Edina első dala, itt a hozzá készült videoklip

Fotó: YouTube/Kulcsár Edina
not image

Hujber Dávid

2022. január 24. - 17:14

Eljött a várva várt pillanat, megjelent Kulcsár Edina első zenés videoklipje, ami G.w.M közreműködésével készülhetett el.

Kulcsár Edina szakítása Csutival igen nagy port kavart a bulvársajtóban és a közösségi médiában, elsősorban amiatt, mert nem sokkal a bejelentés után kiderült, hogy az egykori szépségkirálynő nincs egyedül.

Soron kívül Karbantartás miatt több helyen nem lesz gáz Nógrádban, a helyiek nem örülnek

A lehető legfurcsább pillanatban talált rá a szerelem, és mivel már egyre inkább kiszivárogni látszott a hír, tiszta vizet öntöttek a pohárba. Nem a legszerencsésebb időpontban történt ez, de meg szerették volna előzni a pletykákat, és valószínűleg sok lesifotó is készült volna róluk.

Ennek ellenére rengeteg kritikát kaptak és kapnak továbbra is, míg egyre többen állnak be Csuti mögé, aki igyekszik feldolgozni az eseményeket. Ugyanakkor hangsúlyozta, jelenleg nem áll készen egy új kapcsolatra, míg a felesége szerelmes a rapperbe.

G.w.M felesége is reagált az eseményekre, és megtudhattuk, hogy milyen komoly végzettséggel rendelkezik, és akár az Egyesült Államok korábbi elnökének csapatában is dolgozhatott volna Washingtonban.

Lapozó: 1 2