Kulcsár Edina férjének, Csutinak fájdalmai nagyon mélyről jönnek (interjú)

Fotó: RTL Magyarország
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Kulcsár Edina és Csuti már nincsenek együtt, nem egy pár, miután az ünnepi időszakban megállapodtak, hogy külön utakon folytatja tovább.

Palik László egy újabb remek interjút készített, ezúttal is egy igen aktuális témában, aminek szomorú a kicsengése, mivel a sztárpár már nincs együtt. Ugyan egy fedél alatt laknak jelenleg, Edinának új szerelme van, amit elképesztően nehéz lehet feldolgozni, mert Csuti is mindent megtett azért, hogy a házassága egyben maradjon.

Soron kívül Reagált a PSG elnöke Messi vádjaira

Csuti az interjúja elején arról is beszélt, hogy noha lassan 38 éves, útkeresésben van, de ez valójából nem korfüggő, hanem sok esetben az élethelyzet határozza meg. Ebben az esetben adott az új élethelyzet, és a felszabadult szabadidőt főként az edzőteremben tölti, visszahozhatja a régi formáját, és mellette sokat olvas.

A döntés az ünnepi időszakban született meg Edina és Csuti között, de mivel mind a ketten maximálisan igyekeznek odafigyelni a gyerekekkel eltöltött időre, a gyermekek nemigazán éreznek ebből semmit.

„Nagyon sok dolog van, amin lehetett volna változtatni, de sajnos olyanok is történtek, amiken már nem lehet.” Mindamellett, hogy Csuti elképesztő fájdalmat érez, nemigazán tudja szavakban kifejezni mindezt, és biztos abban, hogy ennél is vannak fájóbb dolgok, de ilyen szintű ürességet, mélyről jövő gyomorkitépő fájdalmat még nemigazán élt át ezelőtt.

Ami jó hír, hogy mély sötétségből már ki tudott kászálódni, magából a sokkból. „Ebből így lehet kijönni, hogy csakis saját magaddal foglalkozol, saját magadra koncentrálsz.” Az angolórák is segítenek abban Csutinak, hogy elterelje a gondolatait, és valóban saját magára koncentráljon.

Lapozó: 1 2