Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

Kulcsár Edina és Csuti még mindig egy házban élnek, de igyekeznek keveset találkozni

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. január 18. - 21:08

Nem lehet könnyű, különösen Csuti számára, hiszen Kulcsár Edina nyíltan felvállalta az új kapcsolatot az egyik híres zenésszel.

Sokan álltak be Csuti mögé, aki a nagy bejelentés óta többször is nyilatkozott a témában. Ez egy olyan helyzet, ami abszolúte nem lehet kényelmes, hiszen szeretett feleségével tönkrement a házassága, akinek azóta új szerelme van.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Edina ráadásul nagyon nyíltan és érzelmes módon beszélt az új kapcsolatáról, ami miatt sokan megszólták a közösségi felületeken. Új kapcsolat ide vagy oda, a Blikk arról számolt be, hogy az egykori sztárpár jelenleg még a közös otthonukban élnek.

Csuti a Blikk hasábjain elmesélte, hogy még otthon lakik, mert időbe telik, amíg egy olyan helyet talál, ami megfelelő. „Nehéz ez, de próbálunk a lehető legkevesebbszer találkozni a házban, ha viszont egyszerre vagyunk otthon, félreteszünk minden sérelmet a gyerekek miatt.” – árulta el Csuti.

Így rappel Tóth Andi a Mustangjában, Pumped Gabo megy előtte (videó)

Hangsúlyozta, hiába érzi magát megbántva és dühösnek, elsősorban édesapa, ami felülírja ezeket az érzelmeket. A gyerekek érzelmeinél nincs fontosabb, és ezt tartják szem előtt, emiatt is kezelik jól a dolgokat vagy jobban, mint az átlag.

Lapozó: 1 2