Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Így rappel Tóth Andi a Mustangjában, Pumped Gabo megy előtte (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon jó hangulatban van a születésnapos Tóth Andi, aki időközben hazautazott a távoli karibi szigetről.

Tóth Andi az elmúlt két hétben szinte csak pihent, volt is mit kipihennie, hiszen az utóbbi két évet végigdolgozta, gyakorlatilag megállás nélkül. A TV2 sorra adta neki a lehetőségeket, amikkel élni is tudott, méghozzá nem akármilyen módon.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

A Sztárban Sztár győzelméről egy hajszállal maradt le, és a sors furcsa fintora, hogy a volt párja végzett előtte. Szinte az egész műsor kettejük „szappanoperájáról” szólt, noha akkor már egy ideje nem voltak együtt.

A bulvármédia azonban előszeretettel foglalkozott velük, ami azóta lecsengett, új sztorik jöttek. Heteken át Andrei Mangrával hozták szóba a fiatal énekesnőt, de ez is csak pletyka volt, nem több.

Nagyon jóban vannak, közösen nyerték meg a Dancing with the Stars második évadát, méghozzá nem is akármilyen módon. Andi akkor valószínűleg már tudta, hogy nagyon messzire fog utazni, és Arubáig meg sem állt.

Még mielőtt elutazott volna, megnézte az új autóját, ami egy Ford Mustang. Már csak a festése miatt is mindenki tudni fogja, hogy ki ül a verdában. A születésnapos Andi videókat posztolt, amik az autóban készültek róla, miközben Pumped Gabo ment előtte. A videókat erre a linkre kattintva érhetitek el, de csak korlátozott ideig.