Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Kulcsár Edina új párjának felesége is megszólalt

Fotó: RTL Magyarország

Takács Petra

2022. január 18. - 07:34

Egyre többen szólalnak meg az új szerelem kapcsán, amiről újabb és újabb részletek kerülnek felszínre.

Futótűzként járta be a sajtót, hogy Kulcsár Edinának új szerelme van, noha nemrég még arról nyilatkoztak, hogy továbbra is dolgoznak házasságuk megmentetésén. Végül nem jártak sikerrel, és Edina időközben egy másik férfi mellett találta meg a nagy boldogságot, rendkívül érzelmes sorokat fogalmazott meg az Instagram oldalán.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Csuti nyilatkozott a nagy bejelentést követően, és időközben Edina új párja, a híres zenész is írt pár sort az oldalára, tisztázva a dolgokat. Sokan meglepődtek a híreken, és úgy tűnik, még messze nem mindent tudni a sztoriról, ami egyre inkább elnyeri végleges formáját.

A Blikk a cikkében arról ír, hogy a zenész volt kedvese is megszólalt az ügyben, aki értetlenül áll a történtek előtt. Az összetört édesanya elmondása szerint kedvese karácsony előtt hagyta ott és a gyerekeket Edináért.

Ugyan lenne mit hozzáfűznie a dolgokhoz, a kicsik védelme érdekében inkább kivár ezzel, amíg lenyugszik. Melanie most arra koncentrál, hogy erős próbáljon maradni, de jelenleg értetlenül áll a dolgok előtt.

A bulvársajtó valószínűleg minden pillanatra kíváncsi lesz Edináék kapcsán, aki a szokásosnál is nagyobb figyelmet kaphat emiatt. A megjelent hozzászólások alapján finoman szólva sem lehet azt mondani, hogy mindenki támogatná ezt a kapcsolatot.