Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,606 $

Megszólalt Kulcsár Edina új szerelme, tisztázta a dolgokat

Fotó: Kulcsár Edina, a Magyarország Szépe - Miss World Hungary 2014 későbbi győztese a gálaesten, a közmédia óbudai, Kunigunda úti bázisán 2014. július 20-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Takács Petra

2022. január 17. - 15:45

Valami egészen váratlan történt, senki nem számított arra, hogy Kulcsár Edina és G.w.M egy párt alkothatnak, de valóban együtt vannak, és nagyon boldogok.

Az ember csak kapkodja a fejét, nagy szakítások, váratlan szerelmek születnek. Kulcsár Edina és Csuti nemrég jelentették be, hogy külön utakra lépnek, nem folytatják tovább a közös életüket.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Ez azonban nem újdonság, egy ideje küzdöttek, mindent megtettek, amit csak lehetett, ám nem volt benne több. A gyerekek bizonyos szempontból örökre össze fogják kötni őket, és az üzletről sem szabad megfeledkeznünk, ám nagy kérdés, hogy a vagyont hogyan osztják fel.

Edina most újra szerelmes, méghozzá Magyarország egyik leghíresebb zenésze lett szíve választottja. G.w.M a hivatalos Instagram oldalán keresztül írta le az érzéseit, és tisztába tett pár dolgot, mielőtt megkezdődne a sárdobálás.

„Sziasztok! Egy jó ideje gondolkodtam, és nem vall rám a magánéletem kiteregetése, ahogyan ezt ti is pontosan jól tudjátok, lassan 10 éve! Elképesztő sikereket értünk el közösen veletek, és hatalmas ívet jártunk be a kezdetektől.” – írta a posztjában az elismert és sikeres zenész.

„Ahogyan azt pontosan lehet rólam tudni, én kerültem a sajtómegjelenéseket, mert tényleg csak zenélni akartam, de nyilván kikerülhetetlen lett ez idő alatt, ezért is írok most itt nektek.”

Lapozó: 1 2