Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,012 $

Kulcsár Edina férje megerősítette, nincs harmadik fél

Nem sokkal azután, hogy Kulcsár Edina a közösségi médiában bejelentette a szomorú hírt, férje, Csuti is reagált.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sokáig úgy tűnt, hogy az álompár örökké együtt lesz, és emiatt derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy válságba került a házasságuk. Erről a Nyerő Páros legutóbbi évadában beszéltek, amivel nemcsak a nézőket, hanem a többi sztárt is ledöbbentették.

Senki nem számított erre a fordulatra, csak kevesen tudhatták, hogy ekkora a gond, független attól, hogy nagyon-nagyon szeretik egymást. Azóta sok idő telt el, és noha egyes pontokon javulást értek el, végül úgy döntöttek, hogy külön folytatják. Soron kívül Megszólalt a Nemzeti Színházban balesetet szenvedő Szász Júlia

Szomorú hír, mert mindent megtettek, amit csak lehet, a döntés pedig közös, és mindkettejüknek az a célja, hogy a gyerekeik a lehető legkevesebbet érezzék ebből. Nyilván ez nem könnyű, de mivel Edina és Csuti is intelligensen kezeli a helyzetet, biztosan kihozzák belőle a maximumot.

Berki Mazsi telefonjának 500 GB-os tárhelye megtelt, itt vannak az új közös képek

Nem sokkal azután, hogy Kulcsár Edina az Instagram oldalán bejelentette az elválást, a Blikk megkereste Csutit, hogy mondjon néhány szót. Az általában vidám és határozott Csuti ezúttal is a lap rendelkezésére állt, de tagadta, hogy egy harmadik fél miatt válnának el.

Lapozó: 1 2