Dollár
391,65 Ft
Euró
406,34 Ft
Font
470,86 Ft
Bitcoin
16,492 $

Csuti megszólalt Kulcsár Edina új párjának bejelentése után, érdekes dolgokat mondott

Fotó: Kulcsár Edina, a Magyarország Szépe - Miss World Hungary 2014 későbbi győztese (j) a gálaesten, a közmédia óbudai, Kunigunda úti bázisán 2014. július 20-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

Takács Petra

2022. január 17. - 16:43

Rettentően csalódott Csuti, aki nem mindenre szeretett volna kitérni, és még barátkoznia kell a gondolattal, hogy a felesége valaki más mellett találta meg a boldogságot.

Egyre inkább felgyorsulnak az események a sztárok világában, és Kulcsár Edináék főszerepet játszanak ebben. Az talán nem okozhatott túl nagy meglepetést, hogy külön folytatják, hiszen a Nyerő Páros legutóbbi évada óta mindenki tudta, nincs minden rendben közöttük.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Végül nem találták azt a közös nevezőt, ami megmentette volna a házasságukat, de ami ezután jött, az legalább akkora meglepetés, minthogy válságban volt a házasságuk. Kiderült ugyanis, hogy Edinának új párja van, akit időközben bemutatott, és a híres zenész is írt pár sort, tisztázva a dolgokat.

A Blikk nem sokkal később elérte Csutit, aki reagált is a bejelentésre, és elmondta, hogy nehéz erre mit mondania, illetve sok kérdés van a fejében, amire ez magyarázatul szolgálhat.

„Ne lenne szép, ha én véleményezném ezt a dolgot Edina és Márk között, továbbra is védelmezni szeretném a volt feleségemet?” – mondta a Blikknek. Hozzátette, azzal a gondolattal is barátkoznia kell, hogy Edina új párja találkozni fog a gyerekeivel.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.