Dollár
396,65 Ft
Euró
403,36 Ft
Font
477,81 Ft
Bitcoin
23,455 $

Exatlon: sokkoló nyilatkozat Hannától Geriről, átlépett egy határt?

Fotó: Instagram/Szabó-Thomka Hanna
not image

Takács Petra

2022. január 26. - 23:28

Szabó-Thomka Hanna egyre inkább tetézi maga körül a bajt, és ezzel valószínűleg végleg elvágta magát, és adódik a kérdés, ha ennyire nem jó neki a csapatában, miért nem adja fel?

Hanna nem kicsit verte ki a biztosítékot, nemcsak a saját csapata, hanem nagyon sok néző előtt is, jobban jár, hogy jelenleg nem látja a róla írt hozzászólásokat. A csapattársai is megdöbbenve fogadták, amiket mondott, és maga a stílus sem volt a legválasztékosabb.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

A kihívólány hangsúlyozta, hogy mindenért felelősséget vállal, ami elhangzott a ceremónián, és nagyon örül annak, hogy mindez kijött belőle. „Én nem érzem itt jól magam, és ez tény!” – erősítette meg.

Geri a csapatmegbeszélésen azt mondta, ilyet nem engedhet meg magának Hanna, ráadásul nemcsak sportember, hanem tanár is. „Ilyet tanárként, sportemberként nem mondhatsz.” Itt ismét elpattant benne valami, és figyelmeztette a társát, hogy ne keverje bele az otthoni munkáját.

Lionel Messi 300 milliós köszöntése

Szerinte a munkája semmilyen szempontból nem kapcsolódik az Exatlon-hoz „Ez az én személyem, és az, ahogy most vagyok.” Geri szerint egy tanárnak az a fő feladata, hogy átadja a sport szeretetét a diákoknak, amire Hanna megint furcsán reagált. „Kösz szépen, tegyél tönkre otthon is…”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2