Dollár
432,50 Ft
Euró
420,54 Ft
Font
470,25 Ft
Bitcoin
19,424 $

Lionel Messi 300 milliós köszöntése

Fotó: EPA/Christophe Petit Tesson
not image

Hujber Dávid

2022. január 26. - 21:25

Az argentin rekorder nagyon hálás a követőknek, akik immáron több mint 300 millióan vannak, és köszönetet is mondott nekik a PSG sztárja.

Lionel Messi is szép lassan pályafutása utolsó szakaszába léphet, ami kissé hihetetlen, mivel mintha csak tegnap lett volna, amikor megérkezett Barcelonába. Noha Argentínában látta meg a napvilágot, gyakorlatilag Európában nőtt fel, és a katalán város lett az új otthona.

Soron kívül Kormányinfó: erre számíthatnak az önkormányzatok a hatalmas áremelkedéssel

Nem lehetett egyszerű a családjának, távol Argentínától, ám Messi mindenért kárpótolta őket, sokak szerint minden idők legjobb futballistájává vált. Erről állandóan vitáznak a rajongók, már csak az isteni Dieogo Maradona miatt is, aki történetesen szintén argentin színekben játszott.

Emellett a brazil és a portugál Ronaldóról sem feledkezhetünk meg, ahogyan Ronaldinhóról sem, és még sorolhatnánk. Sok olyan játékos van a távoli, vagy a nem épp oly túl távoli múltban, akik helyet érdemelnek a trónon.

Messi kultusza valószínűleg csak akkor érheti el végleges formáját, amikor már nem lesz aktív, de addig évek telhetnek el. A pletykák szerint hamarosan visszatérhet Barcelonába, ahol még pár évet lehúzhat, majd Amerikába, és onnan Argentínába igazolhat.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.