Csuti nem tudná azt megtenni, amit Kulcsár Edina megtett vele az elmúlt hetekben

Fotó: YouTube/Kulcsár Edina
not image

Hujber Dávid

2022. január 27. - 11:34

Az RTL Klubnak adott hosszabb interjújában beszélt arról Csuti, hogy miken megy keresztül, és elgondolkozott azon is, hogy vajon ismerte-e a feleségét.

Csuti az interjúja elején elmondta, napról napra egyre jobban érzi magát, vannak céljai, amiket teljesíteni szeretne, de ez korábban sem volt másképp. „Csapongó azért ez. Inkább most már fent vagyok, mint lent, de azért kemény időszak van mögöttem.”

Elárulta, hogy akár a tavalyi évben is többször beszélt Edinának a válásról, mert ez így nem mehet tovább, de alapvetően Csutiból általában ezeket a mondatokat valami hirtelen dolog váltotta ki. „Aminek nyilván táptalaja volt” – mondta a Fókusznak adott interjújában Csuti.

Ahogyan ő fogalmazott, sok „trágya” dolgon mentek keresztül, például ott volt a Tibi atya-ügy, ami nagyon-nagyon sokáig húzódott, és Csuti szerint az mérhetetlenül alpári, suttyó stílusban fejeződött ki az online térben.

Tóth Andi szomorú, hogy itthon kell lennie, a Mustang is szóba került

Emellett a Covid is hatással volt rájuk, sokat dolgoztak azon, hogy meg tudják tartani az alkalmazottaikat, de a kevés alvás szintén sok konfliktust szült, hiszen az első 1,5 év általában rettentő nehéz a gyerekvállalásban.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.