Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Kulcsár Edináék tagadják, hogy korábban is együtt lettek volna, babaprojektről sincs szó

Fotó: YouTube/Kulcsár Edina
not image

Takács Petra

2022. január 27. - 09:34

Megállás nélkül érkeznek a támadások Kulcsár Edina és új párja, Varga Márk felé, akik úgy döntöttek, hogy kilépnek a házasságukból.

Ezt azonban nem egymásért tették meg, tagadják, hogy már korábban is együtt lettek volna. Novemberben jelent meg a Hello című dal, amiben Edina is szerepel, és sokan azt gondolják, már akkor volt közöttük valami.

Soron kívül Újabb szomorú negatív mérföldkő előtt a koronavírus, rengetegen hunytak el

Illetve többen meg voltak győződve arról, hogy a dal Edináról szól, akárcsak az egykori szépségkirálynő első dala a Csutival való kapcsolatáról. „Ez a közös dalunk felvezetése lett volna, de az most a fiókban van, kicsit pihen, tekintettel erre a felhajtásra.” – mesélte Márk a Story magazinnak adott interjújában, amiről a Blikk is beszámolt.

„Így, utólag hallgatva, olyan, mintha konkrétan rólunk szólna. A hideg futkosott a hátunkon, amikor meghallgattuk először egybe” – folytatta a rapper, akinek elmondása szerin karácsony tájékán volt ismét egy nagy beszélgetésük egymással, és olyan mélyen kapcsolódtak, hogy érezték, ez már több lehet, mint barátság.

Meghitt szerelemes fotózáson járt Kulcsár Edina és új szerelme: az első kép

„Igen, ott valami szikrázott körülöttünk, és minden érzés kitisztult” Addig Edinában már november elején körvonalazódott, hogy vége a házasságának, nincs tovább, de az ünnepek miatt még várni akart, tekintettel a gyerekeire.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2