Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Meghitt szerelemes fotózáson járt Kulcsár Edina és új szerelme: az első kép

Fotó: YouTube/Kulcsár Edina
not image

Takács Petra

2022. január 27. - 08:13

Arra kérik az embereket, hogy ne bántsák őket, mert csak szerelmesek egymásba, de ez még egy ideig biztosan el fog tartani az emberek részéről.

Kulcsár Edina és G.w.M egy párt alkotnak, de ez rendkívül sok indulatot váltott ki az emberekből, többen csak nevetnek rajtuk, és szerintük hamarosan vége lesz a kapcsolatuknak. A történetük több szempontból is közös, mindketten nemrég léptek ki a házasságukból, bár elmondásuk szerint egyikőjük sem harmadik fél miatt.

Soron kívül A Szigeten lezuhant artista lábáért küzdenek az orvosok

Nem sokkal azután, hogy Edina és Csuti bejelentette a válást, robbant a következő bomba. Nem volt túl jó az időzítés Edina és a rapper részéről, de mentségükre szóljon, erre amiatt volt szükségük, mert mások elkezdték szivárogtatni róluk az információkat.

Meg akarták előzni a pletykákat, ám így sem úszták meg, de legalább nem kellett „kémfotókat” látniuk magukról a sajtóban. Ettől független nagyon sok támadást kapnak, rengeteg ilyen véleményt olvasni, amikben Edina férjét és Márk feleségét védik, akiknek jelenleg mindez rettentően nehéz lehet.

Dráma: Berki Krisztián egy hónapja is még el akart válni Berki Mazsitól

Márk és Edina helyzete már csak annyiban is más, hogy együtt vannak, szerelmesek, boldogok. Mindezt azonban nehezebb lehet megélniük a média hatalmas figyelme, és a rengeteg támadás mellett, ami még eltarthat egy darabig.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2