Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Dráma: Berki Krisztián egy hónapja is még el akart válni Berki Mazsitól

Fotó: Instagram/Berki Krisztián
not image

Takács Petra

2022. január 27. - 07:24

Egyre több minden kerül felszínre Berki Krisztián és Berki Mazsi házassági mélypontjáról, de egy nagy fordulat végén ismét egymásra találtak.

Régóta sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben Berkiék között, már csak amiatt is, mert eltűnt Mazsi ujjáról a gyűrű, és a közös posztok is megszűntek. Miután sokáig nem adtak információt arról, hogy mi is zajlik ennek hátterében, az emberek egyre biztosabbak lettek abban, hogy komoly a gond.

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

Sokan úgy látták Mazsin, hogy rendkívül boldogtalan, és néhány képen az arca valóban beszédes volt. Később kiderült, válságba került a házasságuk, melynek megmentésének érdekében szakemberhez fordultak.

Mára pedig ott tartanak, hogy újra képesek boldogok lenni egymás mellett, de most arra is fény derült, hogy Krisztián még egy hónappal ezelőtt is válni akart, mert azt érezte, hogy gyűlöli a felesége, olyannyira, amennyire embert gyűlölni lehet.

Exatlon: Bálint keményen kitálalt, Hanna és Dorka kínos helyzetbe került (videó)

„Házasság! Ma van a házassági évfordulónk. Szomorú, hogy 10-ből 7 válással végződik….. ezt tudjuk, de vajon a 7-ből hány pár akarja felismerni és dolgozni azon, ha baj van?” – tette fel a kérdést Berki az Instagram oldalán.

„Tudjátok, én 1 hónapja is még válni akartam…. Azt éreztem a feleségemen, hogy gyűlöl…. de annyira, amennyire embert lehet gyűlölni… Aztán egyszer csak tudod, amikor az egyik fél üvölt: te beteg állat vagy, neked pszichológushoz kéne elmenned…”

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.