Dollár
395,98 Ft
Euró
403,24 Ft
Font
477,71 Ft
Bitcoin
23,520 $

Exatlon: Gerinek már nem volt gyomra a hannás ügyhöz, Zalánnak is elege lett Hannából

Fotó: Instagram/Novák Zalán
not image

Hujber Dávid

2022. január 27. - 06:51

Jelen állás szerint úgy fest, hogy Hanna az a láncszem, aki miatt a kihívók elemeire hullhatnak, majd jön Dorka.

Ők ketten abszolúte nem álltak be Zalán mögé, ahogyan Kata sem, de ő egyelőre csendben van. Igaz, a legutóbbi vita alkalmával már ő is beleállt a csapatkapitányba, aki megemelt hangerővel próbált rendet csinálni.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Minden azzal kezdődött, hogy a biztos párbajozó Hanna kijelentette, nem érzi jól magát a csapatban, nem oda való, és az elmúlt egy hónapban maximum három alkalommal érezte jól magát. Emellett a teljesítményére sem lehet azt mondani, hogy kiemelkedő lenne, és a mostani balhéjával végleg elvághatta magát.

Mindezt még azzal tetézte, hogy szerinte Dorci nem volt beteg, amikor párbajozni küldték. Ezzel kevesen értettek egyet, Bálintnál is betelt a pohár, és finoman jelezte Hannáéknak, hogy a társuk napokon át csak feküdt. „Ez egy óriási kapufa” – mondta Zalán, akinél ugyancsak betelt az a bizonyos pohár.

A bikinis Salma Hayek a hullámok ölében, de valóban a hullámokat figyeled?

Dorkában pedig most tudatosult, Hanna kérte meg Dorkát, hogy őt küldje ki párbajozni, mivel így több az esélye, mintha Gréti ellen futna. „Én nem csinálnék ilyet soha.” Dorci kisétált a szobából, nem bírta elviselni, ami odabent ment, de a társai visszahívták, és folytatódott a balhé.

Hanna szerint egyértelmű volt, hogy miért Dorcit küldték, mivel Gréti az egyik legjobb, Katát pedig régóta ismeri, így csak ő maradt. „Te maradtál.” Zalánnal itt telt be véglegesen a pohár és leteremtette Hannát, aki ekkor megint elhallgatott, míg Geri fogta magát, és inkább elment onnan, mert nem volt gyomra az ügyhöz.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.