Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Csuti nem tudná azt megtenni, amit Kulcsár Edina megtett vele az elmúlt hetekben

Fotó: YouTube/Kulcsár Edina
not image

Hujber Dávid

2022. január 27. - 11:34

Az RTL Klubnak adott hosszabb interjújában beszélt arról Csuti, hogy miken megy keresztül, és elgondolkozott azon is, hogy vajon ismerte-e a feleségét.

Noha Csuti vállalja a felelősséget, miután látta az elmúlt időszak történéseit, azt hogy Edina így tud működni, ahogy jelenleg, kezdve a nyilatkozatokkal, a klippel, és így tovább, felmerül benne a kérdés, hogy ismerte-e a feleségét.

Soron kívül A Szigeten lezuhant artista lábáért küzdenek az orvosok

A kommunikáció már minimális közöttük, főként a gyerekekről beszélnek egymással, illetve a közös üzletről. „Másról nem nagyon tudunk beszélni, mert annak általában veszekedés a vége. Nagyon sok bántást kaptam tőle az utóbbi időszakban, és egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy azok az érzések, amik bennem vannak, azok azért vannak, mert tényleg bennem vannak, azért vannak, mert tapasztaltam valami olyat, amit eddig még soha, vagy ezek az érzések lehetnek nagyon hirtelenek is.”

„Mérhetetlen düh, csalódottság van bennem, ez ami biztos.” Csuti leginkább azt sajnálja, hogy nem tudnak egy családként élni a gyerekekkel, és szerinte Edina elképesztő módon vágyik a szeretetre, addig ő másképpen működik. „De soha nem tudtam volna olyat csinálni, mint amit őt csinált velem az elmúlt pár hétben.”

Kulcsár Edináék tagadják, hogy korábban is együtt lettek volna, babaprojektről sincs szó

Csuti elismeri, valószínűleg észre kellett volna vennie azt, hogy mennyire mélyen van Edina, és mennyire nem találja a helyét. Ami pedig a kiírását illeti, leginkább a szövegkörnyezet nem tetszett neki: „Nem is tudom, milyen szavakat használjak ezeket erre.”

Úgy érzi, elképesztő módon hiányzott belőle az empátia, illetve a tisztelet és valami, amiből az ember azt gondolná, hogy Edina emlékszik, mi történt a poszt megírása előtti hat évében. Csuti másokat is megkérdezett erről, és mindenki azt válaszolta neki, hogy Edina részéről ez egy mérhetetlenül tiszteletlen megfogalmazás volt. „Még, ha igaz is, és jó tudni, hogy ilyen rövid idő alatt ilyen komoly érzelmek ki tudnak alakulni…”

Szeretne bízni a nőkben, és fontos számára, hogy az érzelmes oldalát úgy tudja kimutatni, ami megfelelő, és ne lépjen rá újra arra az útra, mint korábban. Szerinte Edina nemcsak hogy bezárta a közös könyvüket, hanem azt elkezdte felégetni, és rendesen megedzi a lelkét a felesége és párja heti aktivitása, mert rendre szembetalálkozik velük a médiában.

Lapozó: 1 2