Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Tóth Andi szomorú, hogy itthon kell lennie, a Mustang is szóba került

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. január 27. - 08:59

A 10 napos nyaralás annyira jól telt számára Arubában, hogy jelenleg is szomorú, mert legszívesebben még mindig a szigeten lenne.

Tóth Andi kitett magáért, sorra dobta ki magáról a szexibbnél szexibb képeket, amik megosztották az emberek véleményét. Egyeseknek sok volt, míg mások nagyon örültek ezeknek a tartalmaknak.

Soron kívül Újabb szomorú negatív mérföldkő előtt a koronavírus, rengetegen hunytak el

Csütörtök reggel a TV2 vendége volt a Mokkában, és elmondta, hogy már most hiányzik neki a 10 napos nyaralása, amit Arubában töltött. „Nagyon szomorú voltam, amikor haza kellett jönnöm, és most is szomorú vagyok, hogy itthon kell lennem.”

Miért pont Aruba? Erre a kérdésre Andi azt felelte, hogy a lehető legmesszebb szeretett volna menni, illetve ez egy olyan helyre, ahol minden a nyugalomról szól. Andi nagyon „tervezősnek” tartja magát, de nem volt ideje megtervezni a nyaralását, és valóban, szinte csak feküdt a parton, ami a bőrszínén is látszik.

Meghitt szerelemes fotózáson járt Kulcsár Edina és új szerelme: az első kép

Mindössze két programjuk, egyszer hajóztak, egyszer pedig lovagoltak, de nem érezték mindezt kevésnek, láthatóan jól elvoltak, hiszen Andi nem egyedül utazott el, a barátnője kísérte el a távoli repülőútra.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2