Clouds
21 Budapest
Dollár
344,51 Ft
Euró
369,42 Ft
Font
428,87 Ft
Bitcoin
25,816 $

Egyetlen gomb óvta Rita Ora formás kebleit

Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mindössze egyetlen egy gombon múlt, hogy lehulljon a lepel a világsztár formás kebleiről, de ez természetesen nem történhet meg.

Rita Ora egyszerre mutat sokat és keveset, legalábbis egyesek szerint, mert összességében egy igazán titokzatos karakterről beszélünk. Nemcsak titokzatos, hanem nagyon érdekes is, akire érdemes odafigyelni.

Soron kívül Földrengés volt Horvátországban

Az egyik legaktívabb a közösségi médiában, hasonlóan a szintén világsztár és énekesnő Nicole Scherzingerhez, aki szőke hajszínnel is mámorítóan néz ki. Két nagyon más karakter, mégis vannak hasonlóságok.

Abban mindenképpen, hogy a világ legvonzóbb női közé tartoznak, imádják a szexi tartalmakat, nem túl szégyenlősek, és nagyon jók abban, amit csinálnak. Rita tüzességét sem kell bemutatnunk, már azoknak sem, akik esetlegesen rajtunk keresztül ismerik őt.

Mindennek megvan a maga helye és ideje, ám az énekesnőtől sosem bánjuk a közösségi médiás tartalmakat. Valahogyan rendre megtalálja a kulcsot az emberekhez, és a határokat nemigen lépi át.

Most sem tette, egyetlen egy gomb gondoskodott arról, hogy megmaradjon az igazi sejtelmesség. A tüzes rúzst szintén kiemelnénk, ami ugyan sokaknak jól áll, Ritának különösen, mintha neki találták volna ki ezt a színt.