Továbbra is legyőzhetetlen a Real Madrid

Fotó: EPA/Rodrigo Jimenez
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Real Madrid összességében ugyanazt csinálja a LaLigában, mint a Manchester City a Premier League-ben.

Az elmúlt hétvégén is nyert a Manchester City az angol ligában, amivel továbbra is ők az egyedüliek, akik hibátlan mérleggel rendelkeznek. Semmi jele nincs annak, hogy mostanában ez változhat.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A Liverpool viszont tartja velük a tempót Szoboszlaival, akárcsak a Tottenham, míg a Manchester United egyre nagyobb bajba kerül, és ez Ten Hag-ra különösen igaz, mert ha így folytatja a holland edző, legkésőbb 2024-re megint új trénere lehet a Vörös Ördögöknek.

A LaLigában is izgalmasan alakulnak az események, öt forduló után viszont továbbra is a Real Madrid vezet. A Barcelona messze simábban hozta a meccsét, és a katalánok elégedettek lehettek a játékkal.

A madridiaknál már más volt a helyzet, mert noha odahaza játszottak, a Real Sociedad az 5. percben vezetést szerzett, és egészen a 46. percig mindez nem is változott, amikor Valverde megérkezett.

Garcia adta a gólpasszt, aki a második gólból is kivette a részét. A 60. percben fordított a királyi gárda Juselu révén, és mivel már több gól nem esett a mérkőzésen, a Madrid 15 ponttal vezetheti a bajnokságot a 13 pontos Barcelona és a 10 pontos Athletic, valamint az ugyancsak 10 pontot gyűjtött Girona előtt.