Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,28 Ft
Euró
378,65 Ft
Font
441,65 Ft
Bitcoin
41,483 $

Az új résztulajdonos érkezése után rástartolna Mbappéra a Manchester United

Egyesek kiszállnak a versenyfutásból, mások viszont még csak most készülnek rá.

MTI/EPA/MATTEO BAZZI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy azt megírtuk, a Real Madrid hivatalos közleményben tisztázta, hogy semmiféle tárgyalásokat nem folytat sem Kylian Mbappéval, sem pedig a PSG-vel. Mindezt Carlo Ancelotti nyilatkozata is megerősítette.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lennének érdeklődők a francia iránt, jelen pillanatban pedig úgy fest, hogy az angol klubok mozgolódnak a legjobban, ha Mbappé megszerzéséről van szó. Soron kívül Orbán Viktor egykor hivatásos, fizetett Mikulás is volt

Ugyanakkor még a Premier League-ben sincs túl sok olyan csapat, amelyik megengedhetné magának a transzfert, a 90min szerint leginkább a Chelsea és a Manchester City lehet képes egy fontszázmilliós üzlet lebonyolítására.

A lap szerint azonban a Manchester United is a kérők között lehet, amennyiben végre lezajlanak a tulajdonosi körben történő változások, melyek régóta húzódnak, és amiből Sir Jim Ratcliffe jöhet ki győztesen.

Az INEOS fontmilliárdos elnöke nem kap ugyan többségi tulajdonrészt a klubban, vagyonából azonban így is komoly összegek juthatnak fejlesztésekre és igazolásokra. Más kérdés, hogy a drukkerek nem igazán lelkesednek azért az ötletért, hogy a Glazer-család továbbra is többségben birtokolja az Unitedet.

Hiánypótló hűtőhasználati útmutatót állított össze karácsonyra a Nébih

Tudatos hűtőhasználattal érdemes küzdeni az élelmiszerpazarlás ellen.