Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Magára tetováltatta Jürgen Klopp arcmását (videó)

Egy egészen minőségi tetoválás készült el Jürgen Kloppról, amire még azok a rajongók is büszkék lehetnek, akiknek nincs ilyen tetoválásuk.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jürgen Klopp elköszönt a Liverpooltól, de előtte még mondott egy érzelmes beszédet az Anfield Road öltözőjében, többek között Szoboszlai Dominik jelenlétében, aki szintén megható módon köszönt el a legendás német edzőtől. Igazán különleges és egyedi pillanatok voltak ezek, amikre mindig emlékezni fognak azok, akik ott voltak.

Nyilván sokkal többen szerettek volna ott lenni a helyszínen, és aznap talán még egy 400-500 ezres stadion is könnyedén megtelt volna. Sőt, nagyobb is, mert szerte a világon nagyon sok rajongója van a klubnak. Klopp az este folyamán szintén jól érezte magát, még táncolt is a saját búcsúbuliján. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Furcsa lehet számára, hogy egyelőre nincs mire készülnie, nincs csapata, de szüksége van a pihenésre. Hogy később merre viszi az útja, még ő maga sem tudja, viszont abban biztos, hogy hosszú ideig lesz távol, és Angliában már nem fog edzősködni, nem akar más csapatot irányítani, bár az angol válogatott még szóba jöhetne.

Ha valaki, ő vissza tudni vezetni a csúcsra az „oroszlánokat”, akárcsak a brazilokat, akik szintén érdeklődhettek iránta. A szurkolók között vannak igazán fanatikusak is, akik magukra varratták Klopp arcmását. A videóban egy igen különleges alkotást fogtok látni, amit még az ellenfél szurkolói is megdicsérhetnek.

Amikor valaki ekkora hatással tud lenni az emberekre, az sokat elmond, de ez Jürgen Klopp, a legenda büszke lehet az általa elért eredményekre, és minden bizonnyal lesz még ennek folytatása. A szurkolók többségét pedig üresség fogta el, ám, ha a Liverpool új edzője jól teljesít, hamar megtalálhatják magukban az új motivációt.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.