Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Pochettino máris távozik a Chelsea éléről

Hiába fejezte be nagyon jó formában a Chelsea a szezont, a felek úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább.

...svg content...Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy a Chelsea végül öt egymást követő győzelemmel fejezte be a szezont, és ezzel felugrottak a 6. helyre, a vezetőség és Pochettino megállapodtak abban, hogy egyetlen szezon után elengedik egymás kezét. Sokan sokkal hamarabb várták azt, hogy mindez megtörténik, így némileg furcsa lehet az időzítés, pláne a nagy formajavulás láttán.

A hivatalos nyilatkozat szerint a Chelsea mindenki nevében szeretné kifejezni a háláját Pochettinónak a szolgálataiért, és minden jót kívánnak neki. A távozó edző azt mondta, köszöni a tulajdonosi körnek és a sportigazgatónak a lehetőséget, hogy részese lehetett a klub történelmének, és szerinte most jó helyzetben vannak ahhoz, hogy előrébb lépjenek. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Tuchel nagy esélyes lehet arra, hogy visszatérjen, aki korábban Bajnokok Ligáját nyert a londoniakkal. A Bayern Münchent hagyja ott rövid idő után, és valószínűleg nem kell sokat várnia az új munkahelyére, ahogyan Pochettinónak sem. A Manchester United szintén szóba kerülhet, korábban nem egyszer voltak bizonyos pletykák, miszerint a vezetőség toplistás helyen gondolkozik a szerződtetéséről.

Az 52 éves szakember mostanában csak rövidebb ideig maradt a klubjainál. Az angliai visszatérése előtt a PSG-nél vállalt munkát, de Párizsban sem tudta sokáig megvetni a lábait, előtte viszont a Tottenham-ot 2014 és 2019 között irányította. Edzői karrierjét az Espanyolnál kezdte 2009-ben, majd 2013-ban megérkezett Angliába a Southamptonhoz.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.