Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Az év egyik legnagyobb gólját kapta a Manchester City (videó)

Nagyon is tudatos volt az a találat, amit a Manchester City kapott az angol bajnokság utolsó fordulójában.

...svg content...Fotó: EPA/ASH ALLEN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester City ismét bajnok lett, sorozatban negyedik alkalommal. Korábban nem egy csapat csinálta meg ugyanezt más sorozatokban, ugyanakkor Angliában, a világ legkeményebb bajnokságban még senki. Az Arsenal kétszer is megállíthatta volna Guardiola csapatát, ám nem tetette, nem jártak sikerrel.

Arteta elárulta, melyik volt az a pont, amikor érezte, hogy ez a hajó ismét elment. Most minden eddiginél közelebb járt a címvédő legyőzéséhez, mert egészen az utolsó fordulóig tudták tartani magukat. Szép teljesítmény, ám egyúttal legalább annyira fájó is, míg a City játékosai nagyot buliztak az öltözőben. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Guardiola nagyon őszinte szavakat fogalmazott meg a történelmi pillanatokat követően, és természetesen Klopp kapcsán is üzent. Elérzékenyült, amikor szóba került a Liverpool edzőjének búcsúja, ami talán nem tart örökké. Ez a jövő zenéje, viszont Klopp nélkül még több esélye lehet a Manchester Citynek, hogy újra nyerjen.

A West Ham United ellen játszott a City a zárófordulóban, és szinte kivétel nélkül nagy gólok születtek. Foden első gólja nem kicsit szólt, és már a 2. percben eredményes volt, majd jött a dupla, valamivel több mint 15 perccel később. A mérkőzés legszebb gólját azonban Kudus szerezte, aki ezzel a találattal a Puskás-díjra is esélyes lehetne.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.