Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Rákay Philip lerántotta a leplet a Most vagy soha! nézői számairól

A producer  boldogan számolt be róla, hogy a „példátlan gyűlöletcunami” ellenére is sikeres lett a film.

...svg content...Fotó: Facebook/Rákay Philip
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

Rákay Philip, a „Most vagy soha!” című film egyik producere és forgatókönyvírója a Facebookon osztotta meg, hogy két hónap alatt 200 ezer néző látta a filmet a Kárpát-medencében.

„Hálásak vagyunk a közönség határtalan szeretetéért és bizalmáért, valamint azért, hogy ilyen sokan nem hagyták magukat lebeszélni a filmünkről! Annak ellenére, hogy a megmondóemberek és a sajtó jelentős része mindent megtett – a legaljasabb eszközöket is bevetve –, hogy elriassza az érdeklődőket a Petőfi-filmtől” – írta közösségi oldalán. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Ezzel az eredménnyel a Covid utáni időszakban készült 63 magyar film közül a „Most vagy soha!” Lett a második legnézettebb alkotás, 2024-ben pedig eddig az ötödik legnézettebb mozifilm Magyarországon, „a hatalmas költségvetésű, világsztárok főszereplésével készült amerikai közönségfilmekkel is versenyezve” – tette hozzá Rákay Philip.

„Ez mind egy olyan nehéz időszakban történik, amikor a nemzetközi filmstúdiók hónapok óta kongatják a vészharangot, hogy az emberek világszerte leszoktak a moziról, és amikor a méregdrága, 150–200 millió dolláros költségvetésű filmek sem képesek hozni az elvárt bevételeket, nagy részük üzletileg meg is bukik. Jó példa erre a nálunk is bemutatott A kaszkadőr című film, a Szellemirtók, a Majmok bolygója, vagy épp a Godzilla” – fogalmazott bejegyzésében a producer.

„A felsoroltak mindegyikénél sokkal többen nézték meg itthon a MOST VAGY SOHA-t a mozikban, ami hatalmas eredmény és elismerés, hiszen ezek az amerikai filmek a miénkhez képest nagyságrendekkel nagyobb költségvetésből és csillagászati összegekből készült reklámkampányokkal igyekeznek megszólítani a nézőket világszerte”, tette még hozzá.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.