Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Mandalorian: Pedro Pascal megosztotta legemlékezetesebb napját

Fotó: EPA/CAROLINE BREHMAN
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Pedro Pascal megosztotta, melyik volt az a forgatási nap, amit soha nem fog elfelejteni.

A Disney+ The Mandalorian című sorozata minden szerdán új részekkel érkezik, a címszereplőt alakító Pedro Pascal pedig most elárulta, melyik volt számára a legemlékezetesebb nap a forgatáson.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Pascal karrierje berobbant az elmúlt években, ugyanis míg Din Djarin megformálójaként tűnik fel hétről hétre a Disney+-on, nemrég véget ért az HBO The Last of Us című sorozatának első évada is, melyben szintén az egyik főszereplőt, Joelt alakította.

A színész nemrég az EW-nek adott interjújában mesélt arról, hogy melyik volt a legemlékezetesebb nap számára a Mandalorian forgatásán:

“A 2. évad első epizódja, amikor találkozunk ezzel az igazán elképesztő, Blade Runner-szerű városi környezettel. Nem tudok olyan időpontot a Star Warsban, amikor úgy érezhettük, hogy egy igazi városban vagyunk.”

Pascal úgy folytatta:

“Van ez a tökéletes díszletünk, melyet felépítettünk… ami egyfajta végtelen vizuális élményt teremt, ami az eget, a bolygókat és a tájakat illeti, meg az űrt, az űrhajókat és mindenféle dolgokat. De a gyakorlati díszlet volt a legjobb… minden egyes centiméterét megtervezték. Szóval belépni abba a díszletbe…”