Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,71 Ft
Euró
387,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
69,517 $

Befutott A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évadának előzetese

Sőt, az is kiderült, hogy mikor debütál a népszerű sorozat második évada.

...svg content...Fotó: YouTube/Prime Video
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Két hosszú év után végre megérkezett a Prime Video gyártásában készült A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi sorozat második évadának előzetesét. Sőt, arra is fény derült, hogy a széria második évada idén augusztus 29-én debütál a streamingszolgáltató kínálatában.

Az előzetes alapján Középfölde világa hamarosan megváltozik, méghozzá egy igen rossz irányba, ezért Galadriel (Morfydd Clark) és Elrond úr (Robert Aramayo) egyesítik erőiket, hogy felvegyék a harcot a nemrég leleplezett Szauronnal (Charles Vickers). Soron kívül Vörös szuperóriás csillag szomszédságában csodálhatjuk meg a holnapi teliholdat

IV. Durin herceg már a trailer elején bejelenti, „a gonosz, ősi és hatalmas visszatért”. Láthatunk még csatákat, szörnyeket, varázslatokat és a három gyűrűt is. Úgy tűnik, az Amazon nem viccelt, amikor azt mondta, hogy a 2. évadban felpörögnek az események:

A szinopszis szerint A hatalom gyűrűi második évadában Szauron visszatért. Galadriel által elűzve, sereg és szövetséges nélkül, a feltörekvő Sötét Úrnak most a saját ravaszságára kell hagyatkoznia, hogy újjáépítse erejét és felügyelje a Hatalom Gyűrűinek elkészítését, melyek lehetővé teszik számára, hogy Középfölde összes népét a baljós akaratára kényszerítse.

Megtalálhatták az allergia ellenszerét, saját immunrendszerünk lehet a kulcs

Százmilliók küzdenek a kellemetlen tünetekkel, most két kutatócsoport is új eredményekkel kecsegtet.