Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,92 Ft
Euró
386,49 Ft
Font
454,30 Ft
Bitcoin
69,549 $

Megjelent az új Az oroszlánkirály magyar szinkronos előzetese

Már nézhető az új Az Oroszlánkirály magyar szinkronos előzetese, mely sok új kalandot ígér, kicsik és nagyok számára egyaránt.

...svg content...Fotó: YouTube/Walt Disney Studios
Kult

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

Még mindig jól emlékszünk arra az időszakra, amikor megjelent Az oroszlánkirály a mozikban, mely nemcsak a kicsiknek szólt. Az idő múlásával egyre inkább más értelmet nyert a mese, amit még ma is szívesen nézünk meg, felnőtt, családos emberként is. A boldog és önfeledt gyerekkorunkat idézi az egyik olyan utolsó rajzfilm, amit valóban kézzel rajzoltak.

Azóta sokat változott a technika, és az animációs filmek vették át a hatalmat. Ennek is megvan a maga különlegessége, a Mufasa: Az oroszlánkirály lehet az egyik idei nagy kedvenc, melynek időközben befutott az első szinkronos előzetese. Tökéletes karácsonyi kalandnak ígérkezik, ugyanis december 19-én érkezik a magyar mozikba a film. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.