Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Friss részletek az HBO The Last of Us sorozatának második évadáról

Craig Mazin showrunner friss és ropogós részletekkel szolgált a készülőben lévő második évad kapcsán.

...svg content...Fotó: HBO
Kult
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Véget ért az HBO The Last of Us című sorozatának első évada, a rajongók pedig tűkön ülve várják, hogy mi következik: az már biztos, hogy lesz második évad, ám az kérdéses, hogy vajon a 2020-as The Last of Us második részének eseményeit adaptálja majd, ahogy az is, hogy hány évadra számíthatunk összesen.

Craig Mazin showrunner a Collidernek adott interjúban több friss részletet is megosztott a tervezett második évadról. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

Figyelem: az alábbiakban SPOILEREKET olvashattok a The Last of Usról!

Mazin megismételte, hogy a 2. évad nem fogja teljes egészében lefedni a The Last of Us Part 2 eseményeit, ez pedig arra utal, hogy egy harmadik évadot is terveznek a sorozatból. A játék rendezője, Neil Druckmann azonban még egyértelműbbé tette a dolgokat, amikor egyértelműen a harmadik évadra utalt a Kinda Funny-nak adott nemrég adott interjújában:

„Természetesen nincs mód arra, hogy a fennmaradó történetet még egy évadban elmeséljük. Ennél több időre lenne szükségünk.”

Mazin ugyanakkor megjegyezte, azt sem szeretné, ha a The Last of Us örökké folytatódna, ami logikus, hiszen korábban Druckmann is jelezte, hogy a játékok történetén kívül nem is akarnak mást adaptálni, márpedig jelenleg csak a The Last of Us Part 1 és a The Last of Us Part 2 létezik.

Mazin elárulta, a sorozat második évada is a játékhoz hasonló időugrással kezd majd, ám ez nem olyan mértékű lesz, mint amit például a Sárkányok házában láthattak a nézők. Az is biztossá vált, hogy a második évadban is Bella Ramsey tér vissza Ellie szerepében. A The Last of Us 2. évadának forgatása várhatóan idén kezdődik, ám az új évad megjelenési dátumát egyelőre nem jelentették be.