Clouds
21 Budapest
Dollár
353,11 Ft
Euró
384,30 Ft
Font
434,78 Ft
Bitcoin
27,406 $

Újabb nézettségi csúcsot döntött az HBO The Last of Us sorozata

Fotó: MTI/EPA/Christian Monterrosa
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A negyedik részre nemhogy nem hagyott alább a lelkesedés, de még a Grammy-díjátadó ellenére is új nézettségi csúcs született.

A The Last of Us negyedik részének nézettsége egy újabb csúcsot ért el: a Naughty Dog elismert poszt-apokaliptikus videójátékának televíziós adaptációja a múlt havi premierje óta bebizonyította, hogy az HBO következő projektje megéri a pénzét, sőt, azóta már meg is erősítették, hogy garantáltan lesz második évad is.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

A sorozat 4. epizódja ugyan rövidebb volt az előző részeknél a maga 45 percével, ám vasárnap összesen 7,5 millió felhasználó nézte meg a negyedik epizódot az HBO-n és az HBO Maxon. Ez az eredmény pedig egészen lenyűgöző a sorozat harmadik epizódjához képest, mely szintén nézettségi rekordot döntött.

Ez már a második egymást követő hét, amikor a sorozat a nagy konkurencia ellenére is képes nézettségi rekordokat döntögetni: a The Last of Us harmadik epizódja, mely egy kis kitérőt tett és Joel és Ellie helyett inkább Bill és Frank szerelmi történetére koncentrált, 6,4 millió nézővel állította fel a korábbi nézettségi rekordot.

A negyedik epizód pedig visszatért Joel és Ellie történetéhez, és több új karakterrel is megismerkedhettünk, a legutóbbi rész pedig még a harmadik epizód nézettségi csúcsát is képes volt megdönteni úgy, hogy vele párhuzamosan zajlott a 65. Grammy-díjátadó.