Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Bella Ramsey tűkön ülve várja a The Last of Us második évadának forgatását

TÉMÁK:
#the last of us
Fotó: MTI/EPA/Vickie Flores
Kult
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A sorozat első évadának hamarosan vége, ugyanis március 12-én debütál az utolsó rész, ám aggodalomra semmi ok: garantáltan jön a második évad.

A The Last of Us 1. évada március 12-én ér véget, ám az HBO Max rajongók millióinak örömére megerősítette, hogy a sikersorozat garantáltan visszatér a második évaddal. Noha a széria második évadáról vajmi keveset tudunk, az Ellie-t alakító Bella Ramsey elárulta, már nagyon várja a visszatérést.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

Ramsey a ComicBook.com The Last of Pods podcastjában árulta el, hogy már tűkön ülve várja a The Last of Us második évadának forgatását, ám igyekszik visszafogottan beszélni elvárásairól is a következő évad kapcsán. Az első évad forgatásáról Ramsey azt mondta, “élete legjobb éve volt”, de azt is megérti, hogy a folytatás egy kicsit más lesz.

“Nagyon izgatott vagyok! Még mindig szürreális érzés számomra, hogy folytatjuk. De nem akarom az első évad élményéhez hasonlítani, mert… ez nem lesz ugyanolyan. Nekem is úgy kell belevágnom, hogy ez a második évad. Nagyon izgatott vagyok, és igen, szeretnék egy kicsit újra Kanadában lenni Craig Mazin és Pedro Pascal társaságában. Nagyon jó lesz!”

Egyelőre nem tudni biztosan, hogy mikor kezdődik a második évad forgatása, ám Pedro Pascal nemrég a Collidernek adott interjújában azt sugallta, hogy van rá esély, hogy még idén elkezdődik a forgatás.

A második évad a The Last of Us videójáték második részének eseményeit dolgozza majd fel, így érthető, hogy az Ellie-t alakító Ramsey is máshogy tekint a folytatásra.